Miun Kissahotelli, Itäinen Kanavatie 6, 53420 Lappeenranta

Kissahoitola

Etsitkö kissallesi hoitopaikkaa loman tai muun menon ajaksi? Miun Kissahotellissa on yhteensä kahdeksan hyttiä, joihin voi majoittua 1-3 kissaa per hytti samasta taloudesta. Hoitoon tulevien kissojen tulee olla terveitä tarttuvien sairauksien osalta, loishäädettyjä ja rokotettuja.

Miun Kissahotelli palvelee Eläinsuojelukeskus Miun tiloissa Lappeenrannan Mustolassa Saimaan kanavan varrella. Hotelli on Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys ry:n vuonna 2021 perustettu kissahoitola. Kissojen hoidosta vastaa Eläinsuojelukeskus Miun työntekijät. 

Kissahotelliin on oma sisäänkäynti, muista tiloista erillinen ilmanvaihto sekä omat tilat ja laitteet kissojen turvallista ja hygienistä hoitoa ajatellen.  Hyteissä kissoille on kiipeilypaikkoja, raapimapaikkoja, petejä, piiloja ja leluja. Neljässä hytissä on yhteistyökumppanimme Ananimalabin kotimaassa valmistetut uniikit kiipeilykalusteet.

Kissahotellin hintoihin kuuluu ruuat ja laadukas paakkuuntuva mikrohiekka. Kuivaruokana hotellissa on käytössä Applaws. Märkäruokina käytämme Miamoria, Schmusy Ragoutia ja Animonda Carnya. Kaikki ruuat ovat viljattomia. Suosittelemme omien ruokien ottamista mukaan erityisruokavaliolla oleville kissoille sekä nirsoille kissoille. Lääkityksiä tarvitsevan kissan lääkitysten anto sisältyy hotellihintoihin. Tutustu hotellin hintoihin täällä.

Hotelli ottaa vastaan ja luovuttaa kissoja pääsääntöisesti klo 9-12 ja 16-19 välisinä aikoina. Ilmoitathan tarkemman tuonti- ja hakuajan viimeistään vuorokautta ennen hotelliin tuloa tai kissan hakua. Tuonti tai haku myös muina aikoina saadaan usein onnistumaan, kunhan asiasta sovitaan etukäteen.

Hoito maksetaan hoitoon tuodessa pankkikortilla, Mobilepaylla tai käteisellä. Vakioasiakkaiden on mahdollista maksaa hoito vasta hakiessa. Hoitojakson maksaminen laskulla ei ole mahdollista, ellei laskua makseta ennen kissan noutoa.

Kissahotellin koko tuotto menee yhdistyksen eläinsuojelutyöhön, joten asiakkuudella autat myös kodittomia eläimiä!

Kissahotelliin voi tehdä varauksen p. 050 553 6100 tai sähköpostilla miun.kissahotelli(at)gmail.com. Nyt voit tehdä myös sähköisen varaustiedustelun täältä.  

Tehtyäsi hotellivarauksen, täytäthän asiakastietokyselyn. Kyselyn myötä tiedämme huomioida kissasi/kissojesi tarpeet ja sopimusten täyttö sujuu nopeammin hoitoon tuotaessa. 

Voit tutustua hoitosopimukseemme täällä.